Met gepaste trots kunnen wij u mededelen dat Combi West Mechanisatie BV een samenwerking is aangegaan met Kioti Benelux voor de verkoop van Kioti tractoren.

Hiermee word Kioti toegevoegd aan het merkenpakket om u als klant ten alle tijden al vanaf 26 pk een passende tractor aan te kunnen bieden.

Kioti is de grootste Zuid Koreaanse producent van compact tractoren. Kioti produceert en ontwikkelt sinds de oprichting in 1947 machines en motoren. Sinds 1968 ontwikkeld Kioti zelfstandig tractoren.

Vandaag de dag worden in Daegu motoren, transmissies en  tractoren ontwikkeld en geproduceerd. Jaarlijks verlaten  ongeveer 40.000 producten de fabriek. Kioti is één van de grootste Zuid-Koreaanse fabrikanten en  verkoopt zijn producten in Azië, Australië, de VS en Europa.

De Pols Groep, gevestigd in Zuidland importeert de Kioti tractoren vanuit Zuid Korea. Samen met diverse dealers waaronder nu ook Combi West mechanisatie BV is er een landelijk dekkend netwerk.

Sinds 2006 is bij de Pols Groep ook het Kioti European Parts Center ondergebracht. Vanuit dit magazijn word de onderdelenleverantie voor Kioti tractoren in Europa verzorgd. Middels moderne Kardex opslagsystemen worden voorraadartikelen op een efficiënte manier op voorraad gehouden.

Door deze grote voorraad bent u als klant gegarandeerd van een snelle en efficiënte manier van onderdelen leveranties. Gezien de Europese dekkingsgraad kan hiermee een spoedige reparatietijd gewaarborgd worden.

Binnenkort vind u meer op deze site over alles wat we u te bieden hebben met Kioti.

Kunt u niet wachten, kijk dan alvast op www.kiotibenelux.nl