Combi West Mechanisatie - Gebr. Heemskerk is op zoek naar een Monteur en Leerling monteur landbouwtechniek.

Ter gelegenheid van de invoering van de emissienorm Fase V heeft de ARION 400-serie trekkers van CLAAS een make-over gekregen.

CLAAS heeft ter gelegenheid van de invoering van de emissienorm Stage V de ARION 400-trekkers uitgerust met een reeks nieuwe prestatie verhogende kenmerken. De serie omvat nu zeven modellen met een maximaal vermogen van 90 tot 155 pk met CPM in overeenstemming met ECE R120. Dit betekent dat het nieuwe vlaggenschip, de ARION 470, een maximaal vermogen levert van 155 pk en een maximumkoppel van 631 Nm met CPM.

Een internationale jury van 26 gespecialiseerde journalisten verkoos de CLAAS AXION 960 CEMOS tot winnaar in de categorie “Duurzaamste tractor van het jaar 2021” in de Tractor of the Year Awards.

Voor CLAAS onderstreept de onderscheiding de relevantie en het unieke karakter van het CEMOS-dialoogsysteem voor tractoren.

Wij zijn klaar voor de toekomst! u ook?

Neem snel contact op met uw dichtstbijzijnde Combi West dealer voor een passend voorstel!

Modern design, uitgebreide productinformatie, duidelijke foto’s en veel actiefilms.

Kijk op www.kaweco.com

Of neem een kijkje bij "merken" en link dan direct door naar de nieuwe website.

CLAAS presenteert nieuwe generatie van de smalspoortractor NEXOS – compact, wendbaar, sterk

Fa. Smit & Alles heeft deze nieuwe Terex TL 100 Greenline afgeleverd aan V.O.F. de Rodenburghoeve. Deze zeer complete machine is uitgevoerd met brede BKT 560/45r22.5 banden, Airco, 3e functie, mastdemping, centrale smering, hydr. snelwissel met adapter naar Euro, dubbele zwaailamp, extra werklampen, aanhangwagen remventiel, dubbellucht, pelikaanbak, puinriek en palletvork. 

Met gepaste trots kunnen wij u mededelen dat Combi West Mechanisatie BV een samenwerking is aangegaan met Kioti Benelux voor de verkoop van Kioti tractoren.

Hiermee word Kioti toegevoegd aan het merkenpakket om u als klant ten alle tijden al vanaf 26 pk een passende tractor aan te kunnen bieden.

Kioti is de grootste Zuid Koreaanse producent van compact tractoren. Kioti produceert en ontwikkelt sinds de oprichting in 1947 machines en motoren. Sinds 1968 ontwikkeld Kioti zelfstandig tractoren.

Van den Berg Mechanisatie heeft deze nieuwe Disco 3600 Contour schijvenmaaier met een werkbreedte van 3.40 meter afgeleverd aan Fam. Griffioen - Oudejans, P. coers en H.J. Soede. Machine heeft het nieuwste type MAX CUT maaibalk met middenophanging en ACTIV FLOAT bodemaanpassing.

Deze nieuwe Claas Liner 2800 is door Van den Berg Mechanisatie afgeleverd aan V.O.F. van Eck. Machine heeft een traploze hydraulisch verstelbare werkbreedte van 7.40 - 8.20 meter.

Van den Berg Mechanisatie heeft aan Melkveehouderij Peek een nieuwe Claas Disco maai set afgeleverd. Het set bestaat uit een Disco 3200 FC front en een Disco 3200 C Contour achtermaaier, beide hebben een werkbreedte van 3 meter en zijn uitgevoerd met kneuzers.

Gebr. Heemskerk heeft onlangs deze Claas Atos 220 afgeleverd aan A.C. van de Spek. Deze 3 cilinder met een vermogen van 76 pk is uitgevoerd met elektronische hef, SMART STOP, Twinshift en fronthef.

Van den Berg Mechanisatie heeft een nieuwe Claas Liner 2700 dubbele hark met middenafleg geleverd aan Mts. den Boer. Machine heeft een hydraulisch verstelbare werkbreedte van 6.80 tot 7.40 meter.

Gebr. Heemskerk heeft deze nieuwe Claas Arion 430 CIS met FL 120 frontlader afgeleverd. Trekker is voorzien van: Electropilot bediening, Load-sensing, fronthef/PTO en Panoramic cabine voor een perfect zicht op de frontlader.

Fa. Evenboer heeft deze nieuwe Claas Arion 430 met Claas FL 100 frontlader afgeleverd. Trekker heeft een vermogen van 110 pk en is voorzien van een panoramic cabine met doorlopende glazen voorruit voor perfect zicht op de frontlader.

Gebr. Heemskerk heeft aan Loonbedrijf van der Kraan en Spaan BV deze Claas Axion 850 CEBIS special edition afgeleverd. Op verzoek is deze trekker zwart gespoten en voorzien van diverse opties zoals: Fronthef met PTO, 5 DW hydrauliekventielen, toplampen, luchthoorns, chromen uitlaat en Michelin banden 600/65R30 en 710/40R42

Fa. Smit & Alles heeft deze nieuwe Claas Arion 550 Cebis met Claas FL 140 frontlader afgeleverd aan       Mts J en H Bax. Deze zeer complete 4 cilinder tractor met een vermogen van 163 pk is voorzien van geveerde vooras, 50 km/h en fronthef met aftakas.

Van den Berg Mechanisatie heeft deze nieuwe Claas Arion 420 met Claas FL 100 frontlader afgeleverd aan André van Zutphen te Kockengen. Deze 4 cilinder met een vermogen van 100 pk is uitgevoerd met een Panoramic cabine met doorlopende voorruit tot het glazen dak voor extra zicht op de frontlader.

Van den Berg Mechanisatie heeft in samenwerking met Seeleman & Hoogendoorn deze nieuwe Claas Axos 310 verkocht en afgeleverd bij Ferm Werk te Woerden.

Deze 85 pk 4 cilinder zal veelal worden ingezet met een versnippercombinatie.

Afgeleverd door Gebr. Heemskerk: Aan Loonbedrijf Zandvliet, nieuwe Claas Arion 430 CIS

Afgeleverd door Van den Berg Mechanisatie: Aan Mts. Van Schaik-Rodenburg te Abcoude, nieuwe Claas Liner dubbele hark met middenafleg. Werkbreedte 7.40 – 8.20 meter hydraulisch verstelbaar.

Afgeleverd door Firma Heemskerk: Aan S.J.P. van der Ham te Lisserbroek, nieuwe Claas Atos 230 tractor